Laddar, vänta lite...

Trygghet med Fotofyndet

Fotofyndet Nolema är en bifirma (annat namn) till Nolema AB. Eftersom vi är ett svenskt aktiebolag har vi en revisor (Ernst & Young) som kontrollerar att bolaget drivs i enlighet med svensk lag, att bolagets förvaltning sker enligt god sed samt att det vid varje tidpunkt har ett oförbrukat aktiekapital.

Bolaget...
...är registrerat för F-skatt
...är registrerat för moms
...och dess ledning inklusive styrelsemedlemmar saknar betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och förekommer ej i belastningsregistret ("straffregistret")
...följer tillämpbara lagar, tex Konsumentköplagen, Köplagen samt Distans- och hemförsäljningslagen, gällande exempelvis reklamations- och ångerrätt
...saknar ärenden hos ARN (Allmänna ReklamationsNämnden)
...har en fysisk adress (ej box-adress)
...har ett svenskt telefonnummer där någon svarar under kontorstid

 

Kunders omdömen

Kan man läsa sig till vad tidigare kunder tycker om Fotofyndet?
Ja, absolut. Dels har vi en funktion för recensioner av produkter här på vår egen sida, där många kunder även lägger in information om leveranstid med mera för just deras order. Vi finns även representerade på flera handelsplatser på internet där kunder lämnar omdömen, om oss som företag och våra produkter. Exempel på dessa är Tradera, Prisjakt och Eniro.

 här

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 

Ranking på ecommerce.org - Nordens största butiksguide

Fotofyndet finns rankad hos Ecommerce.org - Butiksguide. Gå till vår rankingsida för att läsa mer, Fotofyndets rankingsida på Ecommerce.org - Nordens största butiksguide

 

Säkerhet, behandling av kortuppgifter, mm

Hur säkert behandlar vi dina kortuppgifter?
Svaret på den frågan är att vi inte behandlar några kort- eller bankuppgifter alls. Vi anlitar Payson för att hantera alla våra korttransaktioner och direktbetalningar via internetbank. Payson är en ledande aktör i branschen och deltar aktivt i utvecklingen av nya säkerhetsrutiner. Vi behandlar eller lagrar alltså inte dina kort- eller bankuppgifter, utan dessa hanteras uteslutande av Payson.

Utdrag från Paysons hemsida:
Säker teknik
Eftersom vi varje dag hanterar stora summor pengar ställs extrema krav på vårt säkerhetsarbete. Därför använder vi ett säkert system för betalningar och tillsammans med våra partners bevakar vi kontinuerligt alla transaktioner. Alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure-teknik och krypteringen är 128 bitar. Utvecklingsmiljön för gränssnitt och underbyggande teknik är Microsofts .NET.

Payson är certifierad av säkerhetsbolaget Trustwave.


Mer information finner du hos Payson, Säkerhet och FAQ säkerhet

Om du trots detta inte känner dig trygg med att lämna ut dina kortuppgifter har vi andra betalningsalternativ för dig. Med Klarna faktura kan du få hem varan innan du behöver betala den, eller efterkrav (Postförskott) där du betalar varan vid uthämning hos ett postombud. 

Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg med att handla hos oss och du är alltid välkommen om du har frågor om köptrygghet.