Laddar, vänta lite...

Betalningsmetoder

Här nedan följer en genomgång av vilka betalningsmetoder vi erbjuder. Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga beror på vilket transportsätt du valt. OBS att betalningsmetoder kan vara tillfälligt otillgängliga. Välj då en annan metod eller vänta en stund och försök igen. Om problemet kvarstår uppskattar vi om ni kontaktar oss.

 

Köpvillkor

Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 29 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431

 

Klarna

Delbetala från 50 kr/mån!


Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10 000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,5 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 23,64 %. Kreditköpspriset är 11 519 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 953 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

 
Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning så betalar du in pengar på vårt PlusGiro och efter att pengarna är bokförda så skickas varan till dig. Vi förväntar oss en betalning inom 5 dagar från att ordern lagts. Om Du av någon anledning blir förhindrad att betala inom denna tid, kontakta oss så snart som möjligt. Betalningen bokförs på vårt konto samma dag för Nordeakunder, vardagen efter för de flesta övriga banker, undantag förekommer. Tänk därför på att om du väljer förskottsbetalning är det inte troligt att din order levereras
samma dag som beställningen. Vid utebliven förskottsbetalning debiteras en hanteringsavgift om 29 kr.Postförskott

Vid postförskott så löser du ut paketet på PostNords serviceställe. Postens avgift på 50:- tillkommer. Se även Outlösta paket nedan.


Kort- och direktbetalning via Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare
kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

swish 

Betalning med swish sker med hjälp av swish-appen i din smarta mobiltelefon. Finns för de flesta operativsystem. Du kan lätt skicka och ta emot betalningar med hjälp av appen. När du klickat igenom din order får du information om vårt swish-nr och hur du ska märka din betalning. 

Läs mer om swish här: www.getswish.se

Ej uthämtade paket

Se Köpvillkor


Falska beställningar

Alla falska beställningar kommer att polisanmälas. Fotofyndet kommer att göra sitt yttersta för att bistå polisen i utredningsarbetet.

 

 

Obetalda fakturor

Alla fakturor överlåtes på vår partner Klarna AB och eventuella obetalda fakturor handhas av dem och enligt deras rutiner.