Laddar, vänta lite...

Välkommen till Fotofyndet

experten på kameratillbehör!

Här hittar du det mesta inom kameratillbehör och fototillbehör, för alla fotografer. 

Fast standardfrakt på 39 kr - fraktfritt vid order över 1000 kr

Trygga betalningssätt - Snabba leveranser

 

Leveranser sker på måndagar. 

 

Är du osäker på vilka tillbehör som passar till DIN kamera? Välj först märke nedan och sedan din modell så hjälper vi dig! 

  

 

 

Populära produkter

Fotofyndet erbjuder fototillbehör, kameratillbehör, trådutlösare, batterigrepp, fjärrutlösare, lcd-skydd, blixtkabel, ttl-kabel, foto tillbehör, olympus tillbehör, canon tillbehör, nikon tillbehör, gps, geo tagger, geo tagging, bilora geo tagger Fototillbehör för alla typer av fotografer. Fotofyndet tillhandahåller prisvärda, tredjepartstillverkade foto tillbehör och kameratillbehör. Vår urvalsprocess säkerställer att tillbehören vi säljer är av högsta kvalitet. Våra batterigrepp innehåller samma funktioner som originalen, men till en bråkdel av priset. Fjärrutlösare finns i en mängd olika varianter som tex trådutlösare, timerutlösare och olika typer av trådlösa fjärrutlösare. Batterier och batteriladdare finns till de flesta vanliga kameramodeller och är viktiga tillbehör för alla fotografer. Tar batteriet slut vid fel tillfälle spelar det ingen roll hur fin kamera man har. En batteriladdare som fungerar i bilen kan även vara ett tillbehör som är bra att komplettera med, för att minska risken för att få slut på ström.

Filter av olika typer är viktiga kameratillbehör, från det enklaste UV-filtret till special- och effektfilter såsom ND4-filter, starfilter och GND graduerade gråfilter. Närbildslinsen är en typ av filter som används vid makrofotografering, som ger en förkortad närgräns vilket i sin tur ger större objekt i bilden. Mellanringar är en annan typ av kameratillbehör för makrofotografering. Mellanringarna monteras mellan kamerahus och objektiv och används för att skapa ett större avstånd mellan fokalplanet och linsen, vilket ger ett mindre utsnitt i bilden vilket i sin tur ger en förstoring. Reverseringsringar används för att reversera, vända på, objektivet på kameran. Den gängas in i objektivets filtergänga och har på andra sidan en objektivfattning som passar i kamerahuset.

Reverseringsringen kan ge otroliga förstoringar till en mycket rimlig kostnad, men man måste ha gott om ljus och lämpar sig bäst för döda motiv. Kopplingsringen används för att koppla ihop två objektiv frontlins mot frontlins, för att uppnå en förstoring. Har man redan lämpliga objektiv i sin kameraväska kan det vara ett mycket lämpligt tillbehör. En separat blixt är ett bra kameratillbehör, gärna med TTL-mätning för att kunna nyttja kamerans automatik. En stor fördel med en separat blixt är möjligheten att rikta den i taket för att få en stor diffuser. Köp inga kameratillbehör utan att kolla med Fotofyndet